Med ett snabblån kan du få pengarna på kontot samma dag

Snabblån

I behov av snabblån? Ett snabblån är ofta intressant när till exempel oförutsedda utgifter uppstått och du snabbt vill få in pengar på kontot. Ett snabblån betalas ofta ut redan samma dag som du får din ansökan godkänd. Ibland kan du till och ha pengarna på kontot inom en timme från det att du skickat din ansökan.

Ansöka om snabblån

Det är otroligt enkelt att ansöka om ett snabblån. Du fyller i ett formulär, får eventuellt svara på ett par korta frågor och identifierar dig med hjälp av ditt BankID.

Allt detta brukar inte ta mer än ett par minuter av din tid. Vill du få besked direkt på skärmen finns det flera långivare som erbjuder detta.

Snabblån trots betalningsanmärkning

Går det att ta snabblån om jag har en betalningsanmärkning? Har du någon gång åkt på en betalningsanmärkning är det verkligen ingen enkel uppgift att bli godkänd som låntagare hos någon av de stora bankerna, speciellt om det är frågan om lån på större belopp.

En betalningsanmärkning behöver dock inte vara ett hinder för snabblån på mindre belopp. Flera av långivarna som idag erbjuder snabblån accepterar kunder med tidigare anmärkningar.