Det kan vara svårare att få ett samlingslån om man saknar en fast anställning, men en stabil ekonomi ökar chansen

Samla lån utan fast anställning

Går det samla lån utan fast anställning? Många undrar om det är möjligt att samla lån utan fast anställning. Svaret är att det kan vara möjligt, mycket tack vare att långivaren i fråga kan se det som att ett samlingslån kan förbättra din ekonomi. För att ett samlingslån ska beviljas är det dock viktigt att du har en stabil inkomst som kan stödja din ansökan. Så kort sammanfattat, om du kan visa upp en stabil ekonomi och inkomst kan du definitivt ansöka om ett samlingslån även om du saknar fast anställning.

Zmarta hjälper dig att samla lån utan fast anställning

Samla dina lån och krediter på ett ställe med hjälp av Zmarta - en låneförmedlare som även välkomnar ansökningar från personer utan fast anställning. För att kunna ansöka om ett förmånligt samlingslån genom Zmarta behöver du vara över 18 år och ha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Att fylla i ansökan är både snabbt, enkelt och bekvämt direkt på Zmartas användarvänliga hemsida.

Vad är ett samlingslån?

Ett samlingslån är ett annat namn för ett hopbakslån. Med ett samlingslån får du möjlighet att samla dina mindre lån och krediter i ett lån. Du använder alltså samlingslånet till att baka ihop dina tidigare lån, och får då ett lån istället. På så sätt kan du sänka din ränta och samtidigt minska din månadskostnad.

Samlingslån har också flera andra betydande fördelar, såsom att det blir markant lättare att hålla koll på endast ett lån och att din kreditvärdighet förbättras avsevärt med ett större lån istället för många små.

Så ökar du dina chanser att samla lån utan fast anställning

Du kan förbättra dina möjligheter att samla lån utan fast anställning genom att ha en medlåntagare. Det är vanligtvis lättare att få ett samlingslån beviljat när två personer delar på ansvaret för lånet, eftersom det minskar risken för långivaren.

Om du saknar en fast anställning, kan du också öka dina chanser genom att avsluta oanvända krediter. Ju färre krediter du har i ditt namn, desto större är sannolikheten att du kan få ett samlingslån utan fast anställning.