Många vänder sig till en låneförmedlare när de vill låna pengar billigt

Låneförmedlare

Intresserad av att söka och jämföra lån via låneförmedlare? En låneförmedlare gör uppgiften enkel att jämföra räntor och villkor. När du ansöker om nytt lån via en låneförmedlare får du snabbt, tryggt och utan krångel ut din låneansökan till ett stort antal banker och andra långivare.

Ta hjälp av en låneförmedlare när du vill jämföra räntor på privatlån

Att det är svårt att på egen hand jämföra privatlån är ingen stor nyhet. Detta hänger ihop med det faktum att man inte kan se vilken ränta man kommer att bli erbjuden innan en kreditupplysning gjorts. Att själv ansöka hos flera olika långivare med hopp om att kunna jämföra räntor är ingen bra idé eftersom man då riskerar att få ett registerutdrag fullt med UC-förfrågningar, vilket kan leda till en sämre kreditvärdighet. Lösningen är i stället att jämföra privatlån via låneförmedlare eftersom denna ser till att din låneförfrågan når ut till ett stort antal långivare genom endast en ansökan och en kreditupplysning (UC).

Jämför privatlån snabbt och tryggt via Lendo

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån. Genom Lendo kan du ansöka om privatlån på belopp upp till 600 000 kr och du kan välja en återbetalningstid på upp till 15 år. När du skickar en låneförfrågan via Lendo kan du få svar från upp till 35 olika banker och långivare. Att använda Lendo tjänster är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Ansöka om nytt privatlån via låneförmedlare - Hur fungerar det?

Det finns också låneförmedlare som specialiserat sig på företagslån

Många tänker direkt på privatlån eller bolån när de hör ordet låneförmedlare, men det finns idag också en lång rad låneförmedlare som fokuserar på företagslån utan säkerhet.

Låneförmedlare med betalningsanmärkning

Går det att vända sig till en låneförmedlare om man har en betalningsanmärkning i "bagaget"? En eller till och med flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att man ska kunna ansöka om lån via låneförmedlare. De allra flesta låneförmedlare på den svenska lånemarknaden accepterar idag kunder med tidigare anmärkningar.

Någonting låneförmedlarna vill se dock är att man inte har någon kvarvarande skuld hos kronofogden. Oftast är det också en stor fördel om man vid ansökningstillfället varit skuldfri från kronofogden i minst 6 månader.