Många vänder sig till en låneförmedlare när de vill låna pengar billigt

Låneförmedlare

Intresserad av att söka och jämföra lån via låneförmedlare? En låneförmedlare gör uppgiften enkel att jämföra räntor och villkor. När du ansöker om nytt lån via en låneförmedlare (eller lånemäklare som det också kallas) får du snabbt, tryggt och utan krångel ut din låneansökan till ett stort antal banker och andra långivare.

Ta hjälp av en låneförmedlare när du snabbt vill jämföra räntor på privatlån

Att det är svårt att på egen hand jämföra privatlån är ingen stor nyhet. Detta hänger ihop med det faktum att man inte kan se vilken ränta man kommer att bli erbjuden innan en kreditupplysning gjorts. Att själv ansöka hos flera olika långivare med hopp om att kunna jämföra räntor är ingen bra idé eftersom man då riskerar att få ett registerutdrag fullt med UC-förfrågningar, vilket kan leda till en sämre kreditvärdighet. Lösningen är i stället att jämföra privatlån via en låneförmedlare eftersom denna ser till att din låneförfrågan når ut till ett stort antal långivare genom endast en kreditupplysning (UC).

Jämför privatlån snabbt och tryggt via Zmarta

Zmarta är en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån. Genom Zmarta kan du ansöka om privatlån på belopp upp till 600 000 kr och du kan välja en återbetalningstid på upp till 20 år. När du skickar en låneförfrågan via Zmarta kan du få svar från upp till 35 olika banker och långivare. Att använda Zmartas tjänster är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Det finns också låneförmedlare som specialiserat sig på företagslån

Många tänker direkt på privatlån eller möjligtvis bolån när de hör ordet låneförmedlare, men det finns idag också en lång rad låneförmedlare som enbart fokuserar på företagslån utan säkerhet.

Låneförmedlare med betalningsanmärkning

Går det att vända sig till en låneförmedlare om man sedan tidigare råkar ha en eller flera betalningsanmärkningar i "bagaget"?

De allra flesta låneförmedlare på den svenska lånemarknaden samarbetar idag med flera långivare som accepterar kunder med tidigare anmärkningar.

Med andra ord - en eller flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att du ska kunna ansöka om lån via en låneförmedlare.

Någonting låneförmedlarna inte vill se dock är att man kvarvarande skulder hos Kronofogden. Har du en skuld till Kronofogden som inte blivit betald måste du se till att få detta ordnat innan du planerar att skicka en ansökan.