En låneförmedlare gör det enklare att jämföra lån och spara pengar

Låneförmedlare

Intresserad av att söka och jämföra lån via låneförmedlare? En låneförmedlare gör uppgiften enkel att jämföra räntor och villkor. När du ansöker om ett nytt lån via en låneförmedlare (eller lånemäklare som det också kallas) får du snabbt, tryggt och utan krångel ut din låneansökan till ett stort antal banker och andra långivare.

Ta hjälp av en låneförmedlare när du snabbt och tryggt vill jämföra privatlån

Att det är svårt att på egen hand jämföra privatlån är ingen stor nyhet. Detta hänger ihop med det faktum att man inte kan se vilken ränta man kommer att bli erbjuden innan en kreditupplysning gjorts. Att själv ansöka hos flera olika långivare med hopp om att kunna jämföra räntor är ingen bra idé eftersom man då riskerar att få ett registerutdrag fullt med UC-förfrågningar, vilket kan leda till en sämre kreditvärdighet. Lösningen är i stället att jämföra privatlån via en låneförmedlare eftersom denna ser till att din låneförfrågan når ut till ett stort antal långivare genom endast en upplysning (UC).

Jämför privatlån snabbt och tryggt via Zmarta

Zmarta är en av Sveriges ledande förmedlare av privatlån. Genom Zmarta kan du ansöka om privatlån på belopp upp till 600 000 kr och du kan välja en återbetalningstid på upp till 20 år. När du skickar en låneförfrågan via Zmarta kan du få svar från upp till 35 olika banker och långivare. Att använda Zmartas tjänster är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Det finns också låneförmedlare som specialiserat sig på företagslån

Många tänker direkt på privatlån, snabblån eller möjligtvis bolån när de hör ordet låneförmedlare, men det finns idag också en lång rad låneförmedlare som enbart fokuserar på företagslån utan säkerhet. Dessa låneförmedlare kan hjälpa företagare att hitta den bästa finansieringslösningen, oavsett om det handlar om att köpa ny utrustning, expandera eller hantera kortsiktiga likviditetsproblem.

Precis som med ett privatlån är en ansökan om ett företagslån ej på något sätt bindande och att fylla i ett formulär tar vanligtvis endast 2-3 minuter. Det är enkelt och snabbt att ansöka om ett företagslån genom en låneförmedlare, och företagare kan få flera erbjudanden att välja mellan för att hitta det lån som passar deras behov bäst.

Kan jag få hjälp med att jämföra hopbakslån?

Ja, det finns många förmedlare som kan hjälpa dig att jämföra olika hopbakslån så att du kan hitta det bästa alternativet på marknaden för dig. Ett hopbakslån är i många fall ett vanligt privatlån som du ansöker om för att betala av dina dyra smålån och krediter.

Genom att samla dina lån och krediter till ett enda lån kan du få en lägre ränta och därmed minska dina månadskostnader, vilket kan göra det lättare för dig att hantera din ekonomi och bli skuldfri snabbare.

Låneförmedlare med betalningsanmärkning

Går det att vända sig till en låneförmedlare om man sedan tidigare råkar ha en eller flera betalningsanmärkningar i "bagaget"? De allra flesta låneförmedlare på den svenska lånemarknaden samarbetar idag med flera långivare som accepterar kunder med tidigare anmärkningar.

Med andra ord - en eller flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att du ska kunna ansöka om lån via en låneförmedlare. Någonting låneförmedlarna inte vill se dock är att man har kvarvarande skulder hos Kronofogden. Har du en skuld till Kronofogden som inte blivit betald måste du se till att få detta ordnat innan du planerar att skicka en ansökan.