Låna 15000 snabbt och enkelt online

Låna 15000

Låna 15000 kr enkelt och snabbt online till vad du vill. Ett lån på 15000 kronor där du inte behöver ställa upp med säkerhet är idag vanligtvis antingen ett privatlån eller ett snabblån.

Låna 15000 med låg ränta

Oavsett vad du vill låna 15000 kr till är det ofta ett smart drag att jämföra räntor och avgifter från ett stort antal banker och långivare innan du bestämmer dig för var du ska teckna ditt nya lån. Detta är någonting du kostnadsfritt kan göra om du väljer att skicka en ansökan via låneförmedlare.

Kolla med Zmarta när du vill låna 15000 till låg ränta

Hitta långivarna med billigast privatlån snabbt och tryggt via Zmarta. Låneförmedlaren Zmarta hjälper dig att snabbt plocka in erbjudanden från upp till 35 banker och långivare. Att fylla i en ansökan på Zmartas hemsida tar cirka 2 minuter och endast 1 kreditupplysning (UC) registreras i samband med att din ansökan behandlas. Tjänsten Zmarta erbjuder är helt kostnadsfri att använda och du förbinder dig ej till något.

Låna 15000 utan UC

Att låna 15000 utan UC är inte svårt. Flera långivare på den svenska marknaden erbjuder idag lån där kreditupplysningen kommer att göras utav någon annan aktör än UC, till exempel Creditsafe.

Innan man bestämmer sig för att ansöka om lån där det ej tas UC är det bra att känna till att räntorna och avgifterna på lån av den här typen generellt sett är högre än för lån där upplysningen tas hos UC.

Låna 15000 med betalningsanmärkning

Går det att låna 15000 kr om man råkar ha en anmärkning i "bagaget"? Hos flera långivare är det fullt möjligt att ta lån trots betalningsanmärkningar så länge man inte har någon skuld kvar hos Kronofogden.

Hur många betalningsanmärkningar som långivarna kan tänka sig godta varierar stort. En del accepterar endast ett fåtal anmärkningar, medan andra kan tänka sig bevilja lån till kunder med upp till 10 anmärkningar.

Även om många långivare inte ser betalningsanmärkningar som ett stort hinder för att någon ska kunna låna 15000 kr, så betyder inte detta att alla inkomna låneansökningar kommer beviljas.

Långivarna i Sverige som accepterar kunder med tidigare betalningsanmärkningar vill bland annat alltid se att den som ansöker verkligen fått ordning på ekonomin och att det finns en god betalningsförmåga.

Kan man visa upp en fast anställning (tillsvidareanställning) och bra inkomst är detta en stor fördel när man ska söka lån, speciellt om man sedan tidigare har en eller flera betalningsanmärkningar som drar ned ens kreditvärdighet.

Låna 15000 med många förfrågningar

Det är inte alltid enbart äldre betalningsanmärkningar i registret som kan leda till avslag. Hos flertalet svenska långivare riskerar man att också få avslag om kreditupplysningen visar att man dragit på sig en stor bunt med UC-förfrågningar.

En förfrågan om UC ligger synlig i 12 månader. Har man flera UC-förfrågningar som är på god väg att försvinna kan det vara en bra idé att försöka vänta ut dessa innan man ansöker om lån.

Har man inte möjlighet att vänta ut UC-förfrågningarna kan man undersöka om det finns andra sätt man kan höja sin kreditvärdighet. Kanske har man flera outnyttjade krediter som ligger och belastar ens kreditvärdighet? Då kan det vara läge att genast säga upp dessa.

Ett annat sätt att öka sina chanser att få lån är att lägga till en medsökande. Att stå två på ett lån kan också betyda att man får lägre ränta på lånet.