Med ett konsumtionslån (utan krav på säkerhet) kan du använda pengarna till vad du vill

Konsumtionslån

Om du letar lån som går att använda till valfri konsumtion kan ett konsumtionslån vara precis det du är på jakt efter. När du tecknar ett konsumtionslån är det upp till dig själv att bestämma vad pengarna ska gå till. Ett lån som ska användas till någon form av konsumtion och där det inte ställs krav på säkerhet kan idag vara på allt från ett par tusenlappar upp till 600 000 kr. Detta betyder att ett konsumtionslån kan vara intressant när du till exempel är på jakt efter ett reselån som ska göra det möjligt att boka en resa, men också om det uppstått behov av ett större lånebelopp för att förverkliga en dröm om ett nytt kök.

Jämför konsumtionslån via en låneförmedlare

Konsumtionslån erbjuds idag av en lång rad banker och räntorna kan variera stort. Innan du bestämmer dig för var du ska teckna ett konsumtionslån är det därför klokt att jämföra vad olika banker och andra långivare kan erbjuda för räntor på den här typen av lån. Detta är något du idag enkelt och helt utan kostnad kan göra genom att vända dig till en låneförmedlare. Otroligt snabbt går det dessutom. Ibland får du dina första svar (erbjudanden) redan inom ett par minuter från det att du skickat in din förfrågan.

Jämför konsumtionslån på belopp upp till 600 000 kr via Zmarta

Kolla med låneförmedlaren Zmarta när du är på jakt efter ett billigt lån med schyssta villkor. Zmarta tillhandahåller sedan mer än ett årtionde tillbaka en av Sveriges största jämförelsetjänster för konsumtionslån. När du skickar en ansökan via Zmarta får du en utmärkt möjlighet att snabbt och enkelt jämföra räntor och villkor från en lång rad banker (i skrivande stund cirka 35 banker och andra långivare). Att jämföra konsumtionslån utan säkerhet via Zmarta är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.