Låna till nytt kök med hjälp av ett kökslån utan säkerhet (privatlån)

Kökslån

Förverkliga dina köksdrömmar med hjälp av ett kökslån. Många människor runt om i landet finansierar idag nya kök genom att ta lån. Ett kökslån är ofta detsamma som ett privatlån eller blancolån som det också heter. Det är frågan om lån som inte kräver någon säkerhet av låntagaren och låneprocessen (från ansökan fram till utbetalning) är därför både snabb och enkel.

Jämför en lång rad kökslån via låneförmedlare

Ansök om kökslån via en låneförmedlare och få svar samma dag från ett tiotal banker. Vill du teckna lån till kök är en stark rekommendation att du tar hjälp av en låneförmedlare. När du ansöker via en låneförmedlare kan du få låneerbjudanden från ett stort antal banker trots att du endast fyllt i en ansökan. Att ansöka är kostnadsfritt och inga extra avgifter läggs till ditt lån om du väljer att acceptera ett erbjudande. Det ställs inte heller några som helst krav på att du ska teckna lån. Med andra ord är din ansökan inte bindande.

Låna pengar till nytt kök via Zmarta

Låna till kök via låneförmedlaren Zmarta. Med en enda ansökan genom Zmarta får du möjlighet att jämföra erbjudanden från upp till 35 banker och andra långivare. Trots att din ansökan når ut till otroligt många långivare tas det endast en kreditupplysning. Detta kan jämföras mot om du själv skulle skicka iväg ett tiotal ansökningar till olika långivare. Då är risken stor att samma antal upplysningar skulle registreras i ditt namn vilket skulle kunna ha en mycket negativ påverkan på din kreditvärdighet. Riktigt snabbt går det dessutom. Att fylla i en ansökan tar vanligtvis endast 2 minuter och flera av långivarna Zmarta samarbetar med ger dig svar nästan direkt (inom ett par minuter).

Kökslån trots betalningsanmärkningar

Kan jag ansöka och få ett kökslån beviljat även om jag har betalningsanmärkningar? Hos ett flertal långivare på den svenska lånemarknaden är det möjligt att teckna lån även om man skulle ha en eller flera betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Med andra ord, äldre betalningsanmärkningar behöver inte vara ett särskilt stort hinder för du ska kunna få ett kökslån beviljat om du ser till att ansöka hos en långivare som accepterar anmärkningar.

Bland det viktigaste du behöver tänka på innan du skickar iväg en ansökan är att samtliga skulder till Kronofogden måste vara betalda. Med ett aktivt skuldkonto liggandes hos Kronofogden blir det otroligt svårt att få igenom en låneansökan, oavsett vilken långivare du vänder dig till.

Självklart är det också viktigt att du kan visa att det är ordning på ekonomin idag. En trygg anställning (tillsvidareanställning) och bra årsinkomst ökar stort dina chanser att få ett kökslån beviljat. Ofta till låg ränta och schyssta villkor dessutom.

Det är också en stor fördel om du varit skuldfri från Kronofogden i 6 månader eller mer vid ansökningstillfället. Hos en del långivare som är kända för att kunna bevilja lån till kunder med tidigare anmärkningar är detta till och med ett viktigt krav.