Ansök om blancolån på nätet

Blancolån

Blancolån brukar vara intressant när man vill låna pengar utan att behöva pantsätta någonting. Blancolån passar bra till nästan allt och erbjuds idag av en lång rad banker och andra långivare. Att fylla i en låneansökan online tar cirka 2 minuter och långivarna som erbjuder blancolån brukar vara snabba med att återkomma med svar. Väljer du att acceptera ett erbjudande behöver du sällan vänta lång tid på att lånet ska betalas ut.

Jämför blancolån via låneförmedlare

Jämför och hitta marknadens bästa blancolån via låneförmedlare. Många människor har noterat att det på senare år blivit populärt att ta kontakt med en låneförmedlare när det finns planer på att teckna blancolån. När du skickar en ansökan via låneförmedlare kan du få låneerbjudanden från ett tiotal banker och långivare - helt kostnadsfritt.

Jämför blancolån snabbt och tryggt via Zmarta

Vänd dig till Zmarta när du är på jakt efter ett blancolån med låg ränta. Zmarta hjälper dig att jämföra lån från upp till 35 långivare så att du ska kunna hitta ett lån med riktigt schyssta lånevillkor och låg ränta. Tjänsten är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting genom att ansöka om lån via Zmarta.

Blancolån ränta

Räntan på blancolån sätts oftast individuellt. Detta betyder i korthet att om kreditupplysningen, som vanligtvis tas hos UC, visar att ens kreditvärdighet är hög kan man räkna med att bli erbjuden en bra och billig ränta på blancolånet.

Visar kreditupplysningen det motsatta, att man har låg kreditvärdighet, kanske på grund av betalningsanmärkningar, otrygg anställning eller låg årsinkomst, kommer man troligtvis inte bli erbjuden någon vidare låg ränta.

Ansöker man om blancolån hos en bank som är känd för att ställa höga krav kan det till och med finnas stor risk att man blir nekad lån om kreditupplysningen visar tecken på låg kreditvärdighet.

Hög inkomst (speciellt i relation till blancolånets storlek), fast anställning och låg belåning är exempel på faktorer som ofta leder till hög kreditvärdighet.

Hur lång tid tar det att få pengarna efter ett beviljat blancolån?

De flesta banker och andra långivare på den svenska lånemarknaden som erbjuder blancolån utan säkerhet betalar ut inom 1-3 bankdagar från det att signeringen skett.

Vill du att utbetalningen av ditt nya blancolån kommer igång så snabbt som möjligt ska du spana efter en långivare som erbjuder dig möjligheten att signera låneavtalet elektroniskt med bankID.

Den stora fördelen med detta är att du då inte behöver invänta postgången för att utbetalningen av blancolånet ska komma igång.